Završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac u Požegi

Nakon provedenog natječaja Komisija za sustav natjecanja Hrvatskog košarkaškog saveza odlučila je organizaciju završnog turnira Kupa povjeriti Plamen Požegi iz Požege. Izvlačenje natjecateljskih brojeva bit će održano u utorak, 15. ožujka 2022. u 14 sati u prostorijama HKS-a, a klubovi koji su se plasirali u završnicu su: ŽKK Medveščak, ŽKK Plamen Požega, ŽKK Ragusa i KK Trešnjevka 2009.

Završni turnir Kupa održat će se 9. i 10. travnja 2022. godine u Požegi, u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”, a finalna utakmica će se moći pratiti i u izravnom prijenosu na HTV-u.

Lako bi se ove sezone moglo dogoditi da četiri ista kluba odlučuju i o pobjedniku Kupa Ružice Meglaj Rimac i o prvaku Hrvatske. Naime, kakav je trenutačno poredak na premijerligaškoj ljestvici o novim/starim prvakinjama Premijer ženske lige Hrvatske odlučivat će iste ekipe – Medveščak, Ragusa, Plamen Požega i Trešnjevka 2009.

ŽENSKA KOŠARKA

Foto: Hoće li se i u Kupu sastati Medveščak i Plamen Požega, kao prošlog vikenda u Premijer ligi, odlučit će ždrijeb / Snimio Marin Sušić/HKS