Završnica Kupa Hrvatske za žene “Ružica Meglaj Rimac” ipak u Zagrebu

Sada je sve poznato što se tiče ovogodišnje završnice košarkaškog Kupa Hrvatske za žene “Ružica Meglaj Rimac”. Domaćin Final Foura, na kojem će sudjelovati tri zagrebačke ekipe Novi Zagreb, Medveščak, Trešnjevka 2009 i jedna riječka Kvarner, bit će Novi Zagreb. Utakmice će se igrati u sportskoj dvorani Trnsko 15. i 16. ožujka prema slijedećoj satnici:

Polufinale (subota, 15. ožujka 2014.):

  • Novi Zagreb – Medveščak (16.00)
  • Trešnjevka 2009 – Kvarner (18.15)

Finale (nedjelja, 16. ožujka 2014.):

  • Finalna utakmica (12.00).

Foto: Ždrijeb ih nije mazio – nisu mogli dobiti težeg protivnika (Džankić, Tikvić, Turić i Begić) /

8 KOMENTARI

  1. Ne bih rekao da će to biti lagana tekma za Novi Zagreb, Medveščak nema opterećenja što se ne bi moglo reći za Novi Zagreb, izgubiti kup za njih bi bio veliki neuspjeh.

  2. …ali ako iskoristi umor Novog Zagreba i nije bez šansi. Može igrat neopterećen i ako prvog dana dobije tekmu, može počet slavit Kup.

  3. medo ima velike šanse protiv rasturenog nestručno vodjenog Zagreba. Tamo vlada loša atmosfera, nitko nije plaćen, slabo se radi, tako da mislim da medo prolazi…

  4. Iako se s dosta toga dolje napisanog slažem NZ će na kraju osvojiti kup.Čak mislim uz ne pretjerano puno muke.

  5. Od čega će biti umoran NZ?Od putovanja i igranja utakmica tjedan i više dana ranije?Ako se ne mogu u par dana od toga odmoriti i osvježiti bolje da se rasformiraju prije završnice.Evo ja bi se odmorio u roku keks kad bi imao ugovor kakav imaju neke igračice.Posebnmo sada već neke bivše.Pa makar tokom sezone primio samo 2-3-4 rate.

  6. pa vidi, nisu te igračice same sebi piale ugovore, netko ih je zvao i potpisivao, čemu njih kriviti??

  7. Naravno da ih ne krivim!Krivo sam se odrazio.Htio sam samo napisati da je 6-7 dana sasvim dovoljno da se odmoriš i od triatlona,a ne od 2-3 košarkaške utakmice.Od kojih je zadnja bila samo A1.Tako da umor sigurno neće biti razlogom eventualnog iznenađenja u Trnskom.Kojeg ponavljam usprkos svemu ne očekujem.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime