Završnica kadetkinja: Trešnjevka 2009 – Podravac 83:61

Kako se i očekivalo u polufinalnom dvoboju između Trešnjevke 2009 i Podravca iz Virja pobijedila je Trešnjevka. Igrali su točno onoliko koliko im je i treba da bez većih napora dobiju današnju utakmicu jer će im sutrašnja finalna, u kojoj očekuju jaki Novi Zagreb, biti mnogo zahtjevnija.

Trešnjevka 2009 – Podravac  83:61 (16:10, 23:10, 25:14, 19:27)

  • Trešnjevka 2009: Jordanić 16, Erjavec o, Slonjšak 20, Bilić 8, Smiljanić 0, Hrestak 2, Štirjan 2, Gnjidić 5, Golja 2, Kelava 16, Gaura 2, Vreš 10. Trener: Dean Nemec
  • Podravac: Senjan 2, V.Šimunić 9, Begić 11, Ilić 15, Molnar 14, Križić 10, Vinković 0, Hrastić 0, Kapitanić -, Brezak 0, Pandur 0, Farkaš -. Trener: Ivica Molnar

Bio je to susret dvije neravnopravne ekipe u kojima su na strani Trešnjevke 2009  bile najbolje Iva Slonjšak 20 koševa, Dora Jordanić i Anita Kelava po 16 te Karla Vreš 10, a kod Podravca Lorena Molnar, Iva Ilić, Lucija Begić i Mirna Križić. Double-double učinke imale su Anita Kelava (16 koševa i 14 skokova) i Lorena Molnar (14 koševa i 13 skokova).

Novi Zagreb je za sve ljubitelje ženske košarke, što je za pohvalu, osigurao live prijenos i danas i sutra na linku http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1238&gameID=22341&lng=en te je nakon Trešnjevke zadržao visoku  razinu organizacije završnica prvenstva Hrvatske za mlađe dobne kategorije. U Športskoj dvorani Trnsko može se doći pogledati cjelodnevni program jer se u organizaciji Košarkaškog saveza Zagreba, ŽKK Novi Zagreb i KK Cibone u njoj igra i ženska i muška kadetska završnica prvenstva Hrvatske.

Foto: Kadetkinje Trešnjevke 2009 sutra u finalu protiv Novog Zagreba/Snimio: S.Spretnjak

2 KOMENTARI

  1. Očito sve po očekivanjima finalisti iskontrolirali tekme i sačuvali snagu za sutra. A sutra očekujem dvije izjednačene tekme u prvoj bez favorita iako Podravac ima više iskustva i ipak bih mu dao prednost, a u finalu prednost je na strani NZ-a no ne tolika da ne moraju odigrati jako dobro ukoliko žele zlato, Trešnja je uvijek opasna i vreba 🙂

  2. NZ je još bolje od Trešnje organizirao prvenstvo!Naime za razliku od Kutije šibica u Trnskom se kafić u sklopu dvorane,dobri stari Mrav,ne renovira:-))

    Što se utakmica tiče…i jedna i druga započele su poput filma “Masakr motornom pilom”….ali kasnije su i Podravac i Vodice,doduše prvenstveno zahvaljujući velikom broju rotacija NZ i Trešnje i ne pretjeranoj želji istih da razvale protivnika, ipak uspjeli izboriti sasvim korektne poraze.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime