Zadranke dobile plakete za drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske

plaketDosta se pisalo o tome kako je u ovogodišnjem finalu prvenstva Hrvatske za seniorke, koji se igrao u Ciboni, napravljen previd i pogreška što se košarkašicama Zadra kao viceprvakinjama Hrvatske nije dodijelilo nikakvo posebno priznanje. Barem da je bila plaketa kao uspomena na taj povijesni sportski uspjeh ženske zadarske košarke, moglo se čuti u kuloarima. Trenerica Zadra Marija Mazija nas je izvijestila kako ŽKK Zadar i zadarske košarkašice ipak neće ostati bez uspomene na taj događaj jer je previd ispravljen:

– Naknadno je Hrvatski košarkaški savez ispravio taj propust i sve ipak odradio na naše zadovoljstvo. Klub i cure su dobile svoje posebne plakete i želim se zahvaliti HKS-u jer nam ta uspomena svima puno znači. Istodobno smo za oproštaj od sezone organizirali revijalnu  utakmicu između ekipe roditelja i ekipe koju su činile naše kadetkinje i juniorke.

Rezultat je bio najmanje važan, a ugodna sportska atmosfera, uz razgledanje zasluženih plaketa, nastavljena je druženjem i zasluženim odmorom.

Foto: Košarkašice Zadra s plaketama HKS-a /mm