www.zenska-kosarka.com: Hvala vam na čestitkama za naš drugi rođendan!

Ženska košarka 25. srpnja slavi svoj drugi rođendan. To bi značilo da smo dobrano prohodali nakon puzanja, potom ustajanja i padanja. Slijedi učvršćivanje dječjih koračića i rast. Mi smo zadovoljni postignutim jer sada sa sigurnošću možemo reći da imamo svoju publiku, svoje prijatelje diljem svijeta koji žele i vole pročitati informacije što se to zbiva u hrvatskoj ženskoj košarci. Imamo mrežu svojih vrijednih suradnika koji nam pomažu da što prije dobijemo informaciju i što prije je plasiramo na naše stranice. Svima im hvala i oni su potvrda da se i bez novčanih naknada mogu ljubavlju napraviti velike stvari. A koliko smo veliki i jaki prosudite sami. Evo vam trenutnog popisa top 25 zemalja gdje se čita naš portal: 1. Hrvatska, 2. Sjedinjene Američke Države, 3. Velika Britanija, 4. Japan, 5. Slovenija, 6. Bosna i Hercegovina, 7. Južna Koreja, 8. Švedska, 9. Saudijska Arabija, 10. EU, 11. Rusija, 12. Njemačka, 13. Švicarska, 14. Srbija, 15. Bugarska, 16. Mađarska, 17. Turska, 18. Irska, 19. Kina, 20. Makedonija, 21. Izrael, 22. Francuska, 23. Kanada, 24. Italija i 25. Filipini

U nemogućnosti da se svima pojedinačno zahvalimo na čestitkama što smo ih dobili ovih dana, zahvaljujemo vam ovako, dragi čitatelji, dragi prijatelji! Nećemo stati nego ćemo portal nastaviti razvijati na zadovoljstvo ljubitelja hrvatske ženske košarke. Polako prelazimo granice Hrvatske, idemo i dalje i želimo razvijati regionalnu i međunarodnu košarkašku suradnju, razvijati sportsko rivalstvo ali i poštovanje među mladim ljudima, te širenje poznanstava i prijateljstava. Ovo je prilika da se s posebnim poštovanjem i mi zahvalimo FIBI Europe na suradnji, nacionalnim košarkaškim savezima koji nas prate i partnerski uvažavaju, regionalnim košarkaškim asocijacijama, InfoNET-u i 84studio (Tomislavu Paviću) bez kojih nas ne bi bilo. I NKF-u jer nas je i on ponukao da se stvorimo. Naši planovi su veliki i vjerujemo u njihovo ostvarenje. Ako ne uspijemo, dovoljno će nam biti jedno jedino priznanje izrečeno kroz usta bilo kojeg čitatelja –  “šteta što više nema onog portala zenska-kosarka.com”.

Hvala vam svima što nas pratite, nastavite i dalje, a nama je najdraža čestitka ona sinoćna pobjeda juniorske Hrvatske za četvrtfinale protiv Rusije na Europskom prvenstvu u Portugalu.

Foto: Bura u akciji / fibaeurope.com