Večeras u Rijeci debi Kvarnera u Jadranskoj ligi (MŽRKL)

Večeras (15. listopada 2015. godine) dvorana Mladosti u Rijeci bit će mjesto premijernog nastupa riječkih košarkašica u sklopu međunarodne regionalne košarkaške lige. Utakmica se igra s početkom u 18 sati, a što od nje očekuju jedni i drugi?

Rijeka: Kvarner – Athlete Celje (Dvorana Mladosti u 18.00)

Damir Rajković, trener Kvarnera: “Početak našeg natjecanja u Jadranskoj ligi (MŽRKL) donosi nam jednu od najkvalitetnijih ekipa. Kao novaci u ligi očekujem da ćemo imati kvalitetu igre za ovaj nivo natjecanja. Ukoliko uspijemo kvalitetno odgovoriti taktičkim zahtjevima kroz utakmicu možemo se nadati dobrom rezultatu.”

Damir Grgič, trener Athlete Celja: “Nakon uvodnog poraza temeljito smo porazagovarali i sve izanalizirali. Potrebno nam je vrijeme da dođemo na razinu koju svi želimo. Vjerujem u naše djevojke i već u Rijeci ćemo pokazati da smlo pravi. Kvarner je debitant u ligi i očekujemo njihov veliki angažman i želju za pobjedom. No i mi na gostovanje odlazimo potpuno motivirani sa željom da prikažemo dobru igru. Igrat ćemo s ekipom koja ima i glavu i rep i vrlo dobrog trenera.”

Foto: Ekipa Kvarnera – debi u regionalnoj ligi / www.mžrkl.org