Večeras u Beogradu prvi pravi ispit za Medveščak

Večeras (21. listopada) će u Beogradu zagrebački Medveščak u sklopu 3. kola Jadranske lige imati prvi pravi ovosezonski ispit svoje vrijednosti i svojih ambicija. Mada slabiji nego prošle godine Radivoj Korać ekipa je za svaki respekt, posebno na njihovu parketu u Šumicama. Prisjetimo se da su ove dvije ekipe prošle sezone u istoj ligi igrale četvrtfinale utakmice i da je tada uspješniji bio Radivoj Korać 2:1. Večeras je na redu nova utakmica, novi izazovi i, nadamo se, atraktivna utakmica kakvu su uvijek igrale ove dvije ekipe.

  • Beograd: Radivoj Korać – Medveščak (Dvorana Šumice u 18.30)

Ružica Džankić neće nastupiti u Beogradu zbog bolesti, i to je veliki hendikep jer je ona ključna košarkašica Medveščaka, ali se u klubu nadaju da će biti spremna do petka kada u Zagrebu, također u sklopu Jadranske lige, igraju protiv skopskog Badela te u nedjelju protiv Zadra (A1 liga).

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Radivoj Korać je i ove godine jedan od glavnih kandidata za osvajanje Jadranske lige (MŽRKL). Mislim da to govori o kakvom se protivniku radi, te znamo da nas očekuje teška utakmica.”

Foto: Detalj s prošlogodišnje utakmice između Medveščaka i radivoja Koraća /zenska-kosarka.com