Večeras u 19 sati u Zagrebu treća utakmica Medveščak – Kvarner za naslov prvakinja Hrvatske

Turićev time-out

Večeras (subota, 25. travnja 2015.) u sportskoj dvorani na Pešćenici u Zagrebu, s početkom u 19 sati, igra se treća utakmica u finalnoj seriji na tri dobivene za prvakinje Hrvatske između domaćeg Medveščaka i riječkog Kvarnera. U međusobnom omjeru Medveščak vodi 2:0 i upravo večeras potrebna mu je ta treća pobjeda da bi obranio naslov prvakinja Hrvatske i u svojim vitrinama zadržao obje titule koje trenutno posjeduje – i onu za Kup i onu za Prvenstvo Hrvatske. Zato cure Medveščaka u utakmicu ulaze s imperativom pobjede, ali isto tako i Kvarner jer mu je ovo “posljednji vlak” da preokrene rezultat u svoju korist.

Obećanog televizijskog prijenosa na HTV-u, zbog kojeg je navodno i odgađan početak finalne serije, neće biti, ali su ŽKK Medveščak, naš portal i tvrtka Furkisport u “pet do dvanaest” uspjeli osigurati izravan prijenos putem live streama pa će navijači Kvarnera i Medveščaka, koji ne budu u sportskoj dvorani na Pešćenici, te ljubitelji ženske košarke diljem svijeta, moći izravno pratiti utakmicu.

Evo pregleda dosadašnjih rezultata finalne serije:

  • 1. utakmica – Zagreb: Medveščak – Kvarner  82:54 (1:0)
  • 2. utakmica – Rijeka: Kvarner – Medveščak  49:71  (0:2)
  • 3. utakmica – Zagreb: Medveščak – Kvarner (?)

– Ne idemo na izlet u Zagreb. Ako je to i zadnja utakmica, a nadam se da neće biti zadnja, idemo dati sve od sebe i završiti sezonu kako treba, rekla je Monika Tomljenović jedna od stožernih igračica trenera Kvarnera Damira Rajkovića.

Hoće li Medveščak nakon 40 minuta igre i treće finalne utakmice otvoriti pobjednički šampanjac i po drugi put u svojoj povijesti osvojiti naslov prvakinja Hrvatske ili će ga u tome spriječiti cure sa Kvarnera, vidjet ćemo večeras.

Foto: Time-out Medveščaka – još samo korak do titule/ Snimio: Arsen Miletić