Uz naš treći rođendan!

16. srpnja bio je treći rođendan našeg i vašeg portala, dragi i poštovani čitatelji. U odnosu na prošli napravili smo ogromne iskorake na koje smo ponosni i koji nas i u ovim kokuznim i teškim vremenima tjeraju da nastavimo raditi. Ponosimo se da smo ove godine, kad niti jedna medijska kuća u Hrvatskoj (osim Sportske televizije u petoj utakmici) nije pokazivala nikakav interes (!!!), izravno pratili i prenosili seniorsku završnicu Prvenstva Hrvatske, što smo to, uz pomoć klubova organizatora, činili i kad su u pitanju poluzavršnice i završnice Prvenstva Hrvatske za mlađe dobne uzraste. Podignuli smo medijsku ljestvicu naviše i vjerujemo kako se ubuduće neće spuštati nego još više podizati ako nam je imalo stalo do afirmacije hrvatske ženske košarke čiju renesansu očekujemo već u sezoni koja dolazi. Danas nas, s punim povjerenjem u točnost informacija, prenose i citiraju najeminentniji europski i svjetski specijalizirani portali za žensku košarku i sretni smo radi toga. Činjenica da smo postali članom te velike obitelji sve govori.

Zadovoljni smo postignutim jer sada sa sigurnošću možemo reći da imamo svoju publiku, svoje prijatelje diljem svijeta koji žele i vole pročitati informacije što se to zbiva u hrvatskoj ženskoj košarci. Imamo mrežu svojih vrijednih suradnika koji nam pomažu da što prije dobijemo informaciju i što prije je plasiramo na naše stranice. Vrlo rijetko nismo bili najbrži. Svima im hvala i oni su potvrda da se i bez novčanih naknada mogu čistim amaterizmom i ljubavlju napraviti velike stvari.

U nemogućnosti da se svima pojedinačno zahvalimo na čestitkama što smo ih dobili ovih dana, zahvaljujemo vam ovako, dragi čitatelji, dragi prijatelji! Nećemo stati nego ćemo portal nastaviti razvijati na zadovoljstvo ljubitelja hrvatske ženske košarke. Vjerujemo da će nam netko i sponzorski pomoći jer nam je ta pomoć sada potrebna kako bismo se dalje širili i kvalitetno pokrivali sve sportske događaje u ženskoj košarci. Prelazimo granice Hrvatske, idemo i dalje i želimo razvijati regionalnu i međunarodnu košarkašku suradnju, razvijati sportsko rivalstvo ali i poštovanje među mladim ljudima, te širenje poznanstava i prijateljstava. Ovo je prilika da se s posebnim respektom i mi zahvalimo FIBI Europe na suradnji, nacionalnim košarkaškim savezima koji nas prate i partnerski uvažavaju, regionalnim košarkaškim asocijacijama, klubovima, InfoNET-u i 84studiju (Tomislavu Paviću) bez kojih nas ne bi bilo. Naši planovi su veliki i vjerujemo u njihovo ostvarenje. Zajedno s vama, naravno!

Foto: Viktor Kovač bio je izvrstan komentator prijenosa utakmica / Foto: Arsen Miletić