U drugoj utakmici kadetska Hrvatska pobijedila Sloveniju

Kadetska Hrvatska je u seriji pripremnih utakmica sa susjedima iz Slovenije u Požegi odigrala drugu i pobijedila te međusobni omjer izjednačila na 1:1. Naše kadetkinje do konca mjeseca ostaju u Hrvatskoj, a onda 31. srpnja odlaze u Sloveniju gdje će 1. i 2. kolovoza opet igrati sa Slovenijom dvije pripremne utakmice.

Hrvatska – Slovenija  70:56 (10:21, 18:13, 17:7, 25:15)

  • Hrvatska: Tepeš 5, Benković, Mrdalj 7, Tadić 8, Lazić 22, Pavić 2, Galić, Ivančević 4, Skorić 7, Vojtulek 11, Vreš 2, Uzelac
  • Slovenija: Šrot, Šeruga, Krošelj 20, Kramžar 7, Podgrajšek, Zoran 3, Pamić 2, Prevodnik 2, Škapin 1, Friškovec 17, Jeras, Goršič 4.

Tomislav Perković, trener kadetkinja Hrvatske: “Iako smo i drugu utakmicu loše otvorili, ipak se može reći kako smo bili napadački rastrčaniji i obrambeno pokretljiviji nego jučer što se u konačnici vidi na rezultatu. Još uvijek se “tražimo” i bojazan od neuigranosti je prisutna zbog nedostatka dovoljnog broja pripremnih utakmica. No, što je, tu je. Ulazimo u specifično razdoblje priprema u kojem ćemo se potruditi podići intenzitet na treninzima uvježbavajući one segmente koji su se kroz ove dvije utakmice pokazali bitnima.”

Foto: Mihaela Lazić je u drugoj utakmici protiv Slovenije prednjačila efikasnošću /fibaeurope.com