Treneri o utakmici Medveščak – Radivoj Korać

Večeras se u Zagrebu na Pešćenici, s početkom u 18 sati i 30 minuta, igra uzvratna četvrtfinalna utakmica Jadranske lige (MŽRKL) između zagrebačkog Medveščaka i beogradske ekipe Radivoj Korać. Medveščak ima prednost iz beogradske utakmice 1:0. Posebnu draž ovoj uzvratnoj zagrebačkoj utakmici daje činjenica da i jedni i drugi žele i idu na pobjedu jer im jedino pobjeda donosi sportsku zadovoljštinu – Medveščak bi eliminirao Radivoja Koraća i ušao u F4, a Radivoj Korać bi vratio break i konačno rješenje dvoboja premjestio na beogradski parket u Šumici. Što o svemu misle i kažu dva trenera – Medveščakov Braslav Turić i Koraćev Miloš Pavlović?

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Igramo uzvratnu utakmicu protiv Radivoja Koraća, kojeg smo u prvom susretu pobijedili šutom u zadnjoj sekundi. Imat ćemo puno težu utakmicu nego u Beogradu, protivnik će sigurno ići na sve ili ništa, a mi moramo odigrati puno bolje nego prošli put ako im želimo parirati i plasirati se na Final-Four. Nadam se da ćemo odigrati kvalitetno i opet prezentirati dobru igru.”

Miloš Pavlović, trener Radivoja Koraća: “Očekuje nas jako teška utakmica protiv sjajnog protivnika. Moramo ispraviti pogreške iz prve utakmice i ako to učinimo nadam se pozitivnom rezultati. Očekujem dobru utakmicu.” (mžrkl)

Treba li bolja pozivnica da budete nazočni ovoj neizvjesnoj i, nadamo se, dobroj utakmici dva ugledna takmaca?! Utakmica počinje večeras (srijeda, 25.veljače) u 18.30 na Pešćenici.

Foto: Dva trenera, Braslav Turić (Medveščak) i Miloš Pavlović (Radivoj Korać) nakon prve utakmice u Beogradu /facebook.com/pages/ŽKK-Radivoj-Korać