Trener Dubrave Zoran Jokić prognozira susrete A2 Lige za Prvaka

U A2 Ligu za prvaka, koja počinje u subotu, 21. ožujka 2015. godine, PLamen Požega ulazi sa prenesene 4 pobjede i bez poraza, Dubrava i Studenac-Omiš po tri pobjede i po jedan poraz, Mursa i Brod na Savi prenijeli su po jednu pobjedu i po tri poraza i na začelju osječka Mursa sa četiti poraza i bez pobjede. Trener Dubrave Zoran Jokić za čitatelje portala zenska-kosarka.com prognozirao je utakmice 1. kola A2 Lige za prvaka 2014/2015. Sljedeće kolo prognozira neki drugi trener. Evo prognoza Zorana Jokića:

  • Studenac-Omiš – Plamen Požega   1

Najvažnija utakmica prvog kruga kvalifikacija igra se u Omišu, gdje gostuje neporažena ekipa Plamen Požege. Na vrućem terenu u Omišu, gdje je zaista teško doći do bodova, prednost dajem Studencu-Omiš. U toj utakmici svaki koš bit će presudan.

  • Brod na Savi – Folka Borovje  1

Druga utakmica je Brod na Savi – Folka Borovje. Prednost dajem ekipi Brod na Savi, imaju bolju kemiju unutar ekipe.

  • Dubrava – Mursa  1

Treća utakmica je Dubrava – Mursa. Očekujem pobjedu Dubrave. Inače, mislim da će drugo kolo, u kojem se sastaju Plamen Požega i Dubrava reći istinu o tome koliko vrijedimo, rekao nam je trener Dubrave Zoran Jokić. U svakom slučaju bit će jako dobrih utakmica, na nivou prve lige (ne top 4).

Foto: Zoran Jokić, trener Dubrave/fb