Treća finalna utakmica Novi Zagreb – Medveščak u četvrtak u 18 u Trnskom

Treća finalna utakmica doigravanja za titulu prvakinja A1 ženske košarkaške lige Hrvatske igra se danas, četvrtak (8. svibnja) u 18 sati u sportskoj dvorani Trnsko u Novom Zagrebu. Hoće li se Medveščak uspjeti revanširati za poraz na Pešćenici i ponovno steći prednost ili će pak Novi Zagreb po prvi put u ovom finalnom doigravanju kapitalizirati prednost domaćeg parketa?! Tko će imati svoj dan?! Prema posljednjim informacijama, koje imamo iz svlačionica, sve djevojke u oba tabora su orne i spremne za dvoboj, što jamči zanimljivu i neizvjesnu utakmicu u kojoj će gledatelji moći vidjeti sve ono najbolje što hrvatska ženska košarka trenutačno nudi.

Osim što će utakmica biti zanimljiva na parketu, i dvije klupe vode svojevrstan fight – “odlazeći trener” Lupica Vladimir Ivanković i izbornik seniorske reprezentacije Hrvatske izravno protiv svog pomoćnika u seniorskoj reprezentaciji i trenera Medveščaka Braslava Turića, koji je sudjelovanjem u finalu s Medveščakom već postigao povijesni uspjeh kluba. No, i on i Medekice će sve učiniti da se tu i ne zaustave. Kao i Lupice da im ne prepuste naslov prvakinja.

  • Novi Zagreb – Medveščak (8.svibnja 2014., Trnsko, 18.00)

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Sutra igramo treću utakmicu finalne serije u kojoj opet sve kreće ispočetka. Mi nismo uspjeli u drugoj utakmici prezentirati igru koju smo željeli, a koja nam donosi rezultat protiv ekipe Novog Zagreba. Nadam se da smo se odmorili i da ćemo sutra odigrati puno kvalitetnije nego prošli put.”

Autor: Tihomir Begić

Foto: Jelena Ivezić šutira preko Silve Šede (detalj s druge utakmice) / Snimila: Martina Čubrić