Danas u Puli polufinalni uzvrat Rockwool Pula – Medveščak, Zagrepčanke u prednosti 1:0

Danas (utorak, 22. travnja) s početkom u 17 sati u pulskom Pattinaggiju igrat će se uzvratni susret između Rockwool Pule i zagrebačkog Medveščaka. Prošle srijede Medveščak je na Pešćenici stekao prednost od 1:0 u ni malo laganoj utakmici, koja je bila neizvjesna do samog kraja. Sve to jamči dobru i zanimljivu utakmicu u Pulu. Što od nje očekuju treneri dvaju ekipa?

Ivan Đukić, trener Rockwool Pule: “Novi dan, nova utakmica, novih 40 minuta. Imamo želju da vratimo seriju u Zagreb na treću utakmicu. Potrudit ćemo se zatvoriti Medveščakov napadački skok i čvrstom obranom doći do pobjede”.

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Idemo u Pulu rasterećeni, vodimo 1:0 i ‘loptica’ je na njihovoj strani. Nadam se da ćemo ponoviti obranu iz prošle utakmice, a da ćemo u napadu biti opušteniji i lepršaviji.”

  • Rockwool Pula – Medveščak (Pattinaggio, 17.00)

U slučaju pobjede pulskih košarkašica, treća odlučujuća utakmica igrala bi se u Zagrebu na Pešćenici, a pobjeda Medveščaka vodi ekipu trenera Turića u finale prvenstva Hrvatske za žene u sezoni 2013/2014., gdje će ih najvjerojatnije očekivati Novi Zagreb.

Foto: Lana Pačkovski, motor Đukićeve ekipe / Snimila: Martina Čubrić