Danas druge polufinalne utakmice prvenstva Hrvatske

Vrlo je izvjesno da bi se finalisti ovogodišnjeg prvenstva Hrvatske za košarkašice mogli dobiti iz samo dvije utakmice koje se ove subote igraju u Rijeci i Zadru. Naravno, neizvjesnija će biti ona u Rijeci gdje Kvarner ima prvu meč loptu protiv Raguse da se finala dokopa u dvije utakmice. No, tako sigurno ne misle prve dubrovačke perjanice Vukoje i Benić i, nema dvojbe, Kitinova ekipa učinit će sve da vrati break. Isto tako Kvarner je svjestan što mu donosi ova utakmica. To jamči zanimljivu i dobru košarkašku predstavu u Rijeci.

Kvarner – Ragusa (subota, 11. travnja 2015. godine, Kozala, 18.00) (1:0)

Druga se polufinalna utakmica igra u Zadru gdje Zadar dočekuje aktualne prvakinje Hrvatske, ekipu Medveščaka. Zadranke su samim ulaskom u završnicu prvenstva napravile pravi podvig jer su, nakon 14 godina, uspjele ući među četiri najbolje hrvatske ekipe. Ta spoznaja im daje mogućnost da ničim opterećene odigraju dobru utakmicu protiv Medveščaka kojem je primaran cilj obraniti naslov prvakinja Hrvatske i sa maksinalnim uspjehom završiti ovogodišnju sezonu.

Zadar – Medveščak (subota, 11.travnja 2015., Višnjik, 20.30) (0:1)

Foto: Sa utakmice u Dubrovniku između Raguse i Kvarnera (Tina Benić između Lee Miletić i Milane Živadinović) / Snimio: T.Vlašić