Šibenik se pojačao: Jeremić i Washington na Baldekinu

Nakon niza odlazaka, sa Baldekina stižu i najavljivane vijesti o pojačanjima što ih je klub realizirao za natjecanja u Ligi za prvaka i Kupu Ružica Meglaj Rimac. Najprije slijedi prva utakmica Lige za prvaka. Dvorana Doma sportova i Trešnjevka 2009 čekaju novi Šibenik, a utakmica se igra u nedjelju u 17, 30 sati.

Nove šibenske akvizicije su Srpkinja Jovana Jeremić i Amerikanka Kendriana Washington. Jeremić je već stigla u Šibenik i imat će pravo nastupa u Zagrebu protiv Trešnjevke 2009. Amerikanku se još čeka, a trebala bi doći sljedeći tjedan.

– Jeremić je bila kapetanica Studenta iz Niša, a  Amerikanka ima iskustvo igranja na sveučilištu. Obje igračice su visoka krila i s našom Anticom Tabula će pokrivati pozicije četiri i pet. Igrat ćemo bez klasičnog centra, dakle brzu košarku. Novopridošle igračice su iskusne, imaju dobar šut, mogu igrati licem prema košu. Također, dobro trče i vjerujem da će se uklopiti u naš sistem igre, premda nećemo imati puno vremena za prilagodbu – izjavio je trener ŽKK Šibenik Stipe Bralić.

ŽENSKA KOŠARKA

Foto: Jovana Jeremić nova je košarkašica Šibenika/kosarka24.rs