Seniorke danas s Plesa otputovale u Izrael

Hrvatska  seniorska reprezentacija, koja se u drugom kvalifikacijskom krugu bori za odlazak na Europsko prvenstvo 2015. u Mađarskoj i Rumunjskoj, danas je otputovala iz zagrebačke zračne luke preko Istanbula za Tel Aviv gdje će u Ramat Ganu sutra odigrati uzvratnu utakmicu protiv Izraelki koje smo u Slavonskom Brodu dobili tek u finišu utakmice rezultatom 76:73. Forma naših djevojaka je u uzlaznoj putanji te od njih očekujemo kvalitetan nastup pred izraelskom publikom.

Izbornik Braslav Turić odredio je slijedeće igračice za utakmicu protiv Izraela: Jelena Ivezić, Antonija Mišura, Lana Pačkovski, Emanuela Salopek, Marija Režan, Ivana Šerić,  Ana Lelas, Iva Slišković, Mirna Mazić, Luca Ivanković, Ana-Marija Begić i Ivana Tikvić. U Izrael nije otputovala Carmen Miloglav.

Utakmica u Ramat Ganu neće biti ni malo laka, ali Hrvatska ima u svojim redovima velik broj košarkašica sa internacionalnim iskustvom od kojih se očekuje da ponesu i najveći dio tereta, uostalom kako su to činile i do sada. Ovaj susret izravno će prenositi Sport Klub 1.

Foto: Jelena Ivezić (4) naša najefikasnija košarkašica u ovim kvalifikacijama / Snimio: Ivan Salantić