Šarmantna Viktorija Agejenko u Slavonskom Brodu obavila ždrijeb Jadranske lige za sezonu 2015/2016

Povjerenik Jadranske lige  Nadir Koredžija i predsjednica riječkog ŽKK Kvarner Viktorija Agejenko danas su na sedmoj godišnjoj skupštini ove lige u Slavonskom Brodu obavili ždrijeb za sezonu 2015/2016. U skupinu A su izvučeni timovi Triglav, Radivoj Korać, Play Off Happy, Grosuplje, Badel 1862 i Medveščak te u grupu B timovi Čelik, Partizan, Athlete Celje, Budućnost Bemax, Kvarner i Trešnjevka 2009.

Na prijedlog ŽKK Budućnost Bemax, te tijekom rasprave i na dodatan prijedlog ŽKK Play Off Happy, modificirana je druga faza natjecanja u odnosu na prijedlog i dosadašnji način natjecanja. Prve tri ekipe iz obje skupine, nakon završetka natjecanja po skupinama, nastavljaju natjecanje u jedinstvenoj Ligi 6 po dvokružnom sustavu a u koju se prenose svi međusobni rezultati iz prve faze. Prva četiri kluba Lige 6 odlaze na Final-Four.

Za konačni plasman od 7. do 12. mjesta se igraju po dvije utakmice. Četvrti iz skupine A protiv četvrtog iz skupine B za 7. mesto, petoplasirani timovi za 9. mesto i šestoplasirani timovi za 11. mesto. Domaćini prvih utakmica su klubovi iz skupine A. Kompletan raspored možete vidjeti ovdje.

Foto: Viktorija Agejenko i Nadir Koredžija na današnjem ždrijebu / mzrkl