Riječki FSV pobijedio Jabuku Zaprešić, slijedi derbi sa KAŽL

I riječki FSV danas je u drugom kolu Lige za prvaka Druge ženske lige u Zaprešiću ostvario važnu pobjedu protiv Jabuke i s maksimalnim učinkom pridružio se splitskoj ekipi KAŽL. Ove dvije ekipe će u sljedećem kolu odmjeriti snage i već sada bismo mogli reći da su najozbiljniji kandidati za ulazak u Prvu žensku ligu – jedna od njih bi mogla ući izravno, a druga u kvalifikacijski susret s Plamen Požegom. Čekamo njihov međusobni susret nakon kojeg će odgovori na ova pitanja najvjerojatnije biti jasniji.

Jabuka Zaprešić – FSV 53:88 (9:23, 8:26, 16:17, 20:22)

  • Jabuka Zaprešić: Galušić 11, Jurjević 9, Vuković -, Šegota 0, Capan 0, Benković 0, Majić 1, Dobrić 11, Pandža Brnić 5, M.Begić 2, Katić 14.
  • FSV: Leoni 10, Romih 3, Bašek 12, Krajina 2, Grbčić 15, Škapin 9, Mršić 8, Tuftan 8, Kajfeš 2, Trehub 13, Tomić 2, Perko 4.

Glavni trener FSV-a Marin MIjaljević: “Čestitke djevojkama na uvjerljivoj pobjedi. Ključan je bio period između pete i petnaeste minute kad smo kroz kvalitetnu obranu i trčanje došli od 7:6 za Jabuku do +32 na poluvremenu. U tom periodu izvrtili smo 10 igračica i doista dobili doprinos svih. Šteta da drugo poluvrijeme nismo odigrali na razini prvoga. No, u četvrtak nas već očekuje važna utakmica protiv KAŽL, ekipe koja se ove godine pokazala da nam ne odgovara, i sav fokus već od sutra ide ka toj utakmici.”

Foto: FSV također s maksimalnim učinkom u Ligi za prvaka Druge ženske lige /fbfsv