Režan i Prag i dalje pobjednički u EuroLigi

U okviru osmog kola  skupine A EuroLige češki prvak USK Prag na svom je terenu dočekao TTT Rigu iz Latvije i uvjerljivo slavio rezultatom 98:48. Prvih 10 minuta susreta proteklo je u izjednačenoj borbi u kojoj su se oba tima smjenjivala u vodstvu no na kraju je uspješniji bio Prag koji je to razdoblje igre okončao rezultatom 22:20.u svoju korist. U nastavku susreta izabranice Natalie Hejkove ubacuju u brzinu više i razlika u kvaliteti dolazi na vidjelo. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 49:29 u korist domaćina da bi se u drugom dijelu prednost samo nastavila povećavati sve do konačnog uvjerljivog slavlja.

Marija Režan na terenu je provela 15:46 minuta i za to vrijeme postigla  4 poena (2P 2-5) i imala dva skoka, jednu asistenciju  i jednu blokadu te ukupnu valorizaciju 5.

USK Prag drugoplasirana je ekipa skupine A sa sedam pobjeda i jednim porazom, koliko ima i vodeći UMMC Ekaterinburg, ali uz bolji međusobni omjer. U sljedećem kolu  Prag će na domaćem terenu dočekati Tango Bourges Basket (8.1.2020.)

Krešimir Dabić

Foto: Marija Režan u utakmici protiv TTT Rige/fiba.basketball.com