Raspored utakmica završnice PH za kadetkinje

Ivana Dojkić bila je najefikasnija

Trnsko će u subotu i nedjelju biti poprište borbi četiri najbolje kadetske ekipe Hrvatske. Da podsjetimo, to su kadetkinje Trešnjevke 2009, Podravca iz Virja, Vodiva i domaćina završnog turnira Novog Zagreba. Evo satnice utakmica u subotu i u nedjelju:

Subota, 25. svibanj 2013.

 • Trešnjevka 2009 – Podravac  (12.00)
 • Novi Zagreb – Vodice (14.00)

Nedjelja, 26. svibanj 2013.

 • utakmica za treće mjesto (9.00)
 • utakmica za prvo mjesto (13.00)

Foto: Ivana Dojkić – nakon odrađenog juniorskog F4, slijedi kadetska završnica / Snimio: Stjepan Spretnjak

 

13 KOMENTARI

 1. Sjajno je da se u subotu i nedjelju u Trnskom istovremeno igra muška i ženska kadetska završnica!A super je što su prvo na rasporedu ženske tekme.Uvijek mi je naime jako teško gledati kad prvo igraju muški pa ženske.Teško mi se u tako kratkom roku prebaciti s muške na žensku košarku.Obrnuto mi je lakše.

 2. Odličan potez organizatora…time će vjerovatno dodatno napunit i tribine! Neminovno, jer će dečki pa kasnije i cure prije svojih tekmi sjedit na tribini i gledat tekmu…!
  Čini se da se rivalitet seli i u organizaciju tekmi, što svima odgovara! Meni se sviđa taj odnos i rivalstvo NZ i Trešnje, mislim da imaju i jedni i drugi koristi od tog a posebice publika koja u konačnici gleda dobre tekme! E sad da li je to sve na zdravoj razini te ima li među njima i prljave igre, ne zanima me…znam da je potrebno ne zagadit tu djecu ne potrebnim informacijama i razvijat ih prvenstveno kao osobe jakog karaktera sa realnim ciljevima i pogledom na život i sport a potom i kao karakterne sportaše sa cijelovitim košarkaškim znanjem! Takav sportaš kad dođe u novu sredinu u istoj se lakše uklapa i postaje bolji igrač, naravno ako je ta sredina na višoj razini…kao što je prelazak iz juniorsko-kadetske ekipe u seniorsku!

 3. Spominješ “rivalstvo” i moguće “prljave igre” između NZ i Trešnje…..rivalstvo mi je poznato….ovo drugo ne.Naravno ne mora značiti da sam upoznat sa svime što se događa na “terenu”.
  Isto tako na NKF-u se spominje neprimjereno ponašanje navijača pa i neposrednih aktera finalne utakmice!?Evo,ni tu nisam upoznat s bilo čime što bi bila potvrda napisanog.Iako moram priznati da sam na toj pa i polufinalnoj utakmici sjedio negdje između jednih i drugih navijača (ovime ne znaći da nisam navijao za svoje)…..pa možda nisam čuo i vidio nešto što je uspjelo drugima…..

 4. Vidim da su kod Vodica i dalje izraženi zdravstveni problemi što će im dodatno otežati polufinalnu utakmicu. Vjerojatno će kladionice blokirati ovaj par 🙂

 5. A što ako se ne blokira!?Možeš misliti zarade na koeficijent na pobjedu NZ od 1,01:-))….ništa,nek ostane ovo na pobjedu NZ…ali se zato diže koeficijenz na pobjedu Vodica sa 50 na 200!….
  A tko zna,možda nam se sada u Vodicama smiju kompletni i zdravi odrađujući zadnje treninge…..svejedno,koeficijenti se ne mijenjau bili oni zdravi ili ne.

 6. Pa i normalno je da ima takvih trzavica (ako ih je i bilo) u utakmici nabijenoj emocijama gdje je nekim curama, pa i roditeljima to bilo biti ili nebiti…hahah…nekom smješno, nekom jako jako ozbiljno!
  U takvim situacijama čovjek kaže nešto za što mu je kasnije i žao, bar se nadam, ali uvijek nastojim razumjeti takve situacije, jedino još Cigijevo teško podnosim…
  Netko će se poslije takve tekme veselit, neko plakat, da je drugačije bilo bi čudno, ali najbitnije je da i u prvom i drugom slučaju izvučeš najbolje iz tog…zato jedva čekam finale i sraz dvije najbolje i najperspektivnije ekipe!!!

 7. Kad sam bio mlađi znao sam svašta raditi na tribinama….pa i bacati mobitele po terenu,tj.po sucima….sad sam ozbiljan obiteljski čovjek (i s psom) pa utakmice gledam u skladu s tim statusom:-))

 8. Kratko,jasno i bez “pilane”…..Novi Zagreb je favorit za osvajanje U16 PH,ali samo ukoliko će kadetska ekipa NZ za razliku od juniorske odigrati kolektivnu košarku…..baš kako su je npr. igrale juniorke Trešnje na neto završenom juniorskom prvenstvu.Ukoliko neće biti toga mogla bi se Trešnja okititi s još jednim naslovom.Pa bi u konačnici pod pretpostavkom da će skoro sigurno osvojiti i mlađe kadetsko PH mogla biti po broju osvojenih naslova bolja od NZ.

 9. Već sam ustvrdio da je Novi Zagreb favorit. no Trešnjevka će tražiti svoju prigodu i neće se predati do zadnjeg zvižduka. Bit će to dobra tekma ako do nje dođe (bilo bi prvorazredno iznenađenje da jedna od ovih ekipa ne zaigra u finalu).

 10. Do te tekme će sigurno doći!Nadam se da ne moram objašnjavati,ne u utakmici za broncu,već za zlato.Pa da se ponovim,prije juniorske završnice bio sam skoro pa siguran da NZ osvaja i juniorski i kadetski naslov.Nakon viđenog u nedjelju u juniorskoj završnici više nisam siguran u ništa.Osim da od mog regresa nema ništa.

 11. Danas je dan odluke, tko s medaljom spava, a tko ju sanja. Čudno je to u športu već sutra se može dogoditi da će se neki radovati trećem mjestu dok će neki tugovati zbog drugog. Svima puno zdravlja i nek ne bude ozljeda, a neka pobijede one koje taj dan budu bolje.

 12. Mnogi kažu da radije pobijede u utakmici za 3.mjesto nego izgube finale.Najgore je pak onima koji na kraju osvoje drvenu medalju.

 13. Nama je dobra i drvena 🙂 jer nam je na ponos biti među četiri u Hrvatskoj u bilu čemu, a ako bude više samo je bonus za koji će cure uvijek dati sve od sebe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime