Pula: Ovog vikenda se igra16. memorijalni turnir Ružice i Vladimira Šešelje

Ovog vikenda u Puli održat će se 16. memorijalni turnir Ružice i Vladimira Šešelje. Na turniru će sudjelovati Medveščak, Ledita, FSV i domaćin Pula Moviter. Trener  Pule Moviter Ivan Đukić uoči turnira izjavio je ekskluzivno za naš portal:

  • Nastavljamo tradiciju našeg turnira koji smo i za vrijeme korone održali i evo došli smo i do šesnaestog izdanja. Kao i svih godina ranije on nam je generalna proba da se uigramo i ispravimo nedostatke pred prvenstvo i tako će biti i ovaj put. Drago mi je da turnir nakon dvije godine opet ima međunarodni karakter i nadam se da vodi ka boljim danima za sport u borbi sa koronom.

U prvoj utakmici u subotu sastat će se riječki FSV i domaćin turnira Pula. Utakmica je na rasporedu u 16 sati u Domu sportova “Mate Parlov”. Druga utakmica odigrat će se u 18.15 sati između zagrebačkog Medveščaka i slovenske Ledite. Pobjednici subotnjih utakmica sastat će se u borbi za prvo mjesto u nedjelju u 13.15 sati, a poraženi će odigrati za treće mjesto u 11 sati, također u Domu sportova “Mate Parlov”.

ŽENSKA KOŠARKA/tb

Foto: Detalj s utakmicePula Moviter – Medveščak /fbpulamoviter