Promocija knjige o zadarskoj ženskoj košarci “Na drugi obruč”

Ženski košarkaški klub Zadar s radošću vas poziva na predstavljanje knjige “Na drugi obruč” autora Šime Ćurka  i Nebojše Gunjevića, koje će se održati u dvorani Jazine danas (utorak, 4. siječnja 2022. godine) s početkom u 16 sati.

Riječ je o velikom pothvatu iz područja zadarske sportske publicistike, monografiji od neprocjenjive vrijednosti koja je prvi put sve o ženskoj košarci u Zadru okupila na jednome mjestu riječju i slikom – napisao je u osvrtu na knjigu Drago Marić, umirovljeni zadarski novinar i publicist. Marić ističe da se u ovoj fotomonografiji “riječ i slika natječu tko će nas podariti s više kvalitetnih informacija”.
– Teško se odlučiti koje je od osam poglavlja knjige bolje i zanimljivije, što posebice preporučiti, no za to se ipak pobrinuo autorski dvojac koji je šećer ostavio za kraj. Naime, poglavlje razgovori, zanimljivosti i ostalo je “živa riječ” kojom su obuhvaćene biografije i razgovori s najvećim i najzaslužnijim čimbenicima u povijesti ženske košarke u Zadru – podvukao je Marić.

ŽENSKA KOŠARKA/Tihomir Begić

Foto: Naslovnica knjige “Na drugi obruč”/facebookžkkzadar