Prije odlaska u Nizozemsku, reprezentativke se družile s djecom Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici

Košarkašice  i stručni stožer ženske reprezentacije Hrvatske, koja u subotu u Amsterdamu igra prvu kvalifikacijsku utakmicu protiv Nizozemske, danas su posjetili djecu u Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici. S njima su u jednoj od najstarijih domova sa školom za djecu i mlade s intelektualnim poteškoćama u razvoju bili i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Ivan Šuker, glavni tajnik HKS-a Željko Drakšić te Željko Ciglar. Svi zajedno družili su se 50-ak djece koja su ih dočekala s pljeskom i oduševljenjem.

Ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Zvonko Katalinić, pozdravio je sve prisutne i zahvalio na posjetu koji je razveselio djecu, a predsjednik hrvatske košarkaške krovne organizacije Ivan Šuker naglasio još jednom koliko je ovo lijepa gesta i zahvalio Konzumu što su reprezentaciji Hrvatske dali potporu uoči važnih kvalifikacijskih susreta. Nakon njega kapetanica Jelena Ivezić  zahvalila se djeci i svima što su im uljepšali dan.

Nakon druženja s djecom iz Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici, ženska košarkaška reprezentacija zaključit će dan gledanjem euroligaške utakmice u Domu Dražena Petrovića između Cedevite i Olympiacosa, a nakon toga slijedi pakiranje za Nizozemsku.

Posjet u fotografijama pogledajte ovdje.

Foto: Hrvatska u Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici / Snimio: Marin Sušić