Prva prekobrojna Davorka Balić iz Zadra

Iva Ciglar - još jedna dobra igra

Nakon posljednjih provjera protiv Crne Gore i reprezentativnog ciklusa u Selcima izbornik reprezentacije Hrvatske započeo je svođenje popisa reprezentativki na 12. Prva koja je otpala prije odlaska u Mađarsku je košarkašica Zadra Davorka Balić.

Za još dvije igračice bit će skraćen popis koji trenutno čine: Kristina Benić (Jolly JBS), Monika Bosilj (Gospić), Josipa Bura (Gospić), Iva Ciglar (Perpignan), Luca Ivanković (Jolly JBS), Jelena Ivezić (Ceyhan), Anđa Jelavić, Ana Lelas (Lattes Montpellier), Tea Buzov (Rockwool Pula), Antonija Mišura (Toulouse), Marija Režan (Perfumerias Avenida), Emanuela Salopek (Gospić), Iva Slišković (SKBD Rucon) i Matea Vrdoljak (Novi Zagreb).

Koje još dvije košarkašice neće otići na EuroBasket 2103. u Francusku pokazat će i dvije prijateljske utakmice u Mađarskoj što ih reprezentacija igra 8. i 9. lipnja. Povratak iz Mađarske je 10. lipnja, potom od 10. do 13. lipnja završna faza priprema u Đurđevcu, a 13. lipnja odlazak u Francusku, u Trélazé, gdje će u skupini D nastupati na europskom prvenstvu od 15. do 30. lipnja prema sljedećem rasporedu:

  • 15. lipnja – Litva – Hrvatska
  • 16. lipnja – Hrvatska – Bjelorusija
  • 17. lipnja – Češka – Hrvatska

Foto: Iva Ciglar – još dvije “testne” utakmice pa onda na EuroBasket / Snimio: A.Nevado /  Federacion Espanola de Baloncesto

1 KOMENTAR

  1. Šta se događa s Lucom Ivanković? Ona je MVP prvenstva Hrvatske, a kod Bralića igra samo po četiri-pet minuta? Sve mi je to malo čudno kao što mi je čudan i izbor…Balić, pa Buzov, pa Bura, pa Vrdoljak., pa ozlijeđena Jelavić…ne miriše mi sve to na dobro…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime