Pobjeda protiv Medveščaka u Kupu Ragusi bi bila najljepši dar za 20. rođendan

Ženski košarkaški klub Ragusa prisjetio se jučer Svečanom Skupštinom u Hotelu Petka svog nastanka i dana kada je sve započelo sad već daleke 1994. godine okupljanjem djevojaka u sportskoj dvorani u Gospinu polju. Bilo je svečano u nazočnosti bivših i sadašnjih igračica, članova kluba te sportskih prijatelja na proslavi 20. rođendana ovog ženskog sportskog koletiva u Dubrovniku.

Naš portal pridružuje se rođendanskim čestitkama Ragusi i informira sportsku javnsot da im samo dan nakon proslave slijedi teška utakmica protiv zagrebačkog Medveščaka – treći ovogodišnji okršaj u kojeg Dubrovčanke ne ulaze sa bijelom zastavom nego obećavaju dobru i angažiranu igru od prve do posljednje minute. Ulog je velik. Tko pobjedi ide na Final Four košarkaškog kupa Hrvatske za žene. Do sada su Zagrepčanke pobijedile oba puta u prvenstvu, no kup je nešto sasvim drugo i sve je moguće. Ragusa će pokušati napraviti iznenađenje i domoći se najljepšeg poklona za 20. rođendan. Medveščak također ide na pobjedu jer ne želi da mu se ponovi prošlogodišnja Pula, koja ih je tada eliminirala iz završnice Kupa. Sve to jamči dobru i zanimljivu igru danas u Gospinu polju. Utakmica počinje u 16 sati.

Foto: ŽKK Ragusa na jednoj od utakmica na Pešćenici protiv Medveščaka sa domaćinom Željkom Alatovićem / Snimio: Zoran Kalebić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime