Plamene večeras traže “čudo u Zlatnoj dolini”

Večeras u Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” u Požegi košarkašice Plamena dočekuju aktualne prvakinje i pobjednice Kupa, zagrebački Medveščak, u uzvratnom susretu polufinala državnog prvenstva. Čudo u Zlatnoj dolini odvelo bi ovaj dvoboj do majstorice za finale.

Podsjedimo, u prvom susretu Medveščak je slavio na svom parketu i tako u Požegu dolazi s vodstvom 1:0 i ima priliku završiti seriju te izboriti novo finale. Dolaze gošće kao favorti u Požegu, to je jasno, no pokazale su Plamene i u tom prvom susretu da se mogu nositi s Medveščakom. 33 minute bila je to ravnopravna partija u gostima, pa ako Englmanove djevojke to uspiju produžiti za još poneku minutu, uz bolji šut izvana, eto prilike i za veliko iznenađenje i majstoricu u Zagrebu.

– Sam ulazak u 4 najbolje ekipe u državi je veliki uspjeh. U Zagrebu smo pokazali da se s njima može igrati i u srijedu očekujemo jednu odličnu utakmicu. Nadam se da ćemo imati bolju realizaciju izvana za razliku od posljednje dvije utakmice, ako to bude tako šanse nam se povećavaju. Pozivamo sve koji mogu da dođu, pogledaju dobru košarku i budu naš šesti igrač. Ako svi damo sve od sebe možda je moguće i čudo u Požegi – najavljuje kapetanica Plamena Martina Lovrić.

Više pročitajte na portalu sportalo.hr odakle smo i preuzeli ovaj tekst.

Foto: Plamene iz Požege očekuju dobru igru i veliku potporu tribina / sportalo.hr