Petrinjke turnirom obilježile svojih prvih pet godina

Lovrekice iz Petrinje su prošli vikend obilježile svojih prvih pet godina turnirom za 2002. godište i mlađe. U goste su im došle ekipe Orke i Zagreba. Ždrijeb je odlučio da prvi susret igraju Lovrekice i Zagreb. Lovrekice su pobijedile rezultatom 63:47. U slijedećoj utakmici susrele su se ekipe Zagreba i Orke, u kojem je Orka uvjerljivo slavila rezultatom 86:42. U posljednjoj utakmici se odlučivalo o prvom mjestu. Zasluženo i uvjerljivo, pobjednik turnira je bila ekipa Orke koja je svladala domaćina Lovrekice rezultatom 74:42.

Ivan Boras, osnivač Lovrekica: “Naslov je simboličan, prvih pet. Neka ih bude još toliko, pa onda skupit treneru za presađivanje kose, i onda po novih pet. Što reći, hvala kao prvo mojim dragim prijateljima iz Zagreba i Orke što su nam došli u goste, hvala svima koji su na bilo koji način dotaknuli klub u ovih pet godina, u prvom redu svim curama koje su bile makar i na jednom treningu. Kolega Kivela mi je jednom rekao slijedeće otprilike da ‘bit trener u ženskoj košarci je klasa mazohist’ i tako to nekako ispadne, specifičan sport, učiš dok si živ i guraš dokle ide. Ove sezone nam je plan igrat sve lige osim seniorske, a u budućnosti, vidit ćemo što vrijeme nosi. Uskoro bi trebali krenut i prema novim animacijama, novim lovrekicama koje se tek sad trebaju upoznati s nekim od sportova, možda izabrat i obogatit svoj život košarkom, jer ipak, najmanji su najbitniji, sol zemlje.”

Ženskom košarkaškom klubu Lovrekice iz Petrinje čestitamo peti rođendan i želimo da ih obilježe što više u što uspješnijim okolnostima.

Foto: Lovrekice turnirom uljepšale rođendan / žkk lovrekice