Patricija Bura u Dubravi BLC

Na temelju Pravilnika o postupku pred Arbitražom Hrvatskog košarkaškog saveza u predmetu Žalba ŽKK Dubrava BLC iz Zagreba od 25.8.2016. godine, zastupanog po odvjetniku Krunoslavu Štenglu, protiv Odluke Povjerenika za natjecanje HKS-a 634/16-2 od 22.8.2016. godine, Vijeće Arbitraže HKS-a u sastavu Lea Erak, kao predsjednica Vijeća Arbitraže, te Mare Ogreste i Mire Labrovića, kao članova Arbitraže, usvojilo je žalbu ŽKK Dubrava BLC iz Zagreba te preinačilo Odluku Povjerenika za natjecanje HKS-a i odobrilo prijelaz košarkašice Patricije Bure iz Trešnjevke 2009 iz Zagreba u Dubravu BLC iz Zagreba. Ova odluka je konačna pa je time jedna od najdužih trakavica u hrvatskoj ženskoj košarci konačno riješena. Trener Dubrave BLC Zoran Jokić povodom ove odluke nam je ekskluzivno izjavio:

– Dubrava je zatražila arbitražu i dosadašnju košarkašicu Trešnjevke 2009 Patriciju Buru dobila u svoje redove. To je veliko pojačanje za nas koji slažemo ekipu za A2 ligu. Već sada mogu reći da ćemo biti jači nego prošle godine. Uvijek imamo ambicija za više i bolje i ja i cijela ekipa i u tom smislu se i pripremamo. Raditi ovaj posao bez ambicija bilo bi apsurdno.

Podsjetimo da je Patricija Bura, kao košarkašica ŽKK Trešnjevke 2009, prošle sezone bila na posudbi u Medveščaku s kojim je osvojila i naslov prvakinja i Kup Hrvatske.

Foto: Konačno zatvoren “slučaj Bura”/zenska-kosarka.com