Patricija Bura iz Podgorice u banjolučki Feniks

Patricija Bura, koja je na poziciji centra nastupala za sve reprezentativne selekcije Hrvatske, a koja je zadnje tri sezone provela u Budućnosti iz Podgorice, pojačala je banjolučki ženski prvoligaški klub Feniks, klub koji će sudjelovati na Final Fouru Prve lige BiH za žene. Ekskluzivno za naš portal o svom novom sportskom aranžmanu izjavila je:

  • Sezona mi je završila u Budućnosti gdje sam provela tri godine. Nastavljam u Feniksu iz Banje Luke, klubu koji me kontaktirao na polusezoni da budem pojačanje za završnicu prvenstva Bosne i Hercegovine, s ciljem osvajanja prvenstva. Kako mi je sezona završila krajem ožujka mjeseca, ovo mi je dobro došlo da ostanem u sustavu treniranja i igranja. I nadam se da ću svojim igrama pridonijeti mojoj novoj ekipi u osvajanju prvenstva.

Patricia Bura je do sada u Hrvatskoj igrala za Trešnjevku 2009 i Medveščak iz Zagreba. S Medveščakom je osvojila tri Kupa i tri prvenstva Hrvatske. U tri godine provedene u Budućnosti klub je osvojio tri prvenstva Crne Gore i jednom WABA ligu.

ŽENSKA KOŠARKA/tb

Foto: Patricija Bura za vrijeme dok je nosila dres zagrebačkog Medveščaka