Ostavka Željka Ciglara, Vanja Kukolja novi pomoćni trener Lupica

Upravni odbor ŽKK Novi Zagreb na sjednici od 6. prosinca 2013. prihvatio je ostavku dosadašnjeg pomoćnog trenera seniorske ekipe Željka Ciglara. Mada je želio premještaj na drugu funkciju, raditi sa mlađim naraštajima, nije mu udovoljeno želji pa je suradnja definitivno raskinuta. 

Ime Željka Ciglara ostat će zlatnim slovima upisano u povijest Novog Zagreba, stoji na stranicama klupskog portala, obzirom da je kao trener kadetkinja dva puta osvajao naslov državnih prvakinja, jednom naslov državnih viceprvakinja s juniorskom ekipom, a bio je i pola sezone pomoćni trener seniorske ekipe, koja je sezone 2012/2013 osvojila Prvenstvo i Kup Republike Hrvatske.

Upravni odbor ŽKK Novi Zagreb je također odlučio da će novi pomoćni trener seniorske ekipe Novog Zagreba biti bivša trenerica Novog Zagreba, Croatie i Peščenice, Vanja Kukolja. Ona je u svojoj je trenerskoj karijeri bila trenerica velikog broja hrvatskih reprezentativki pa čak i WNBA igračica u njihovim počecima bavljenja košarkom (Hlede, Čižmar, Duvančić…), a u novije vrijeme trenirala je i neke naše kadetske reprezentativke. Kao igračica Vanja je najbolje košarkaške godine poklonila jednom od najvećih klubova bivše Jugoslavije, Crvenoj Zvezdi, a bila je i reprezentativka Jugoslavije.

Foto: Željko Ciglar, trener sa niz reprezentativnihi klupskih uspjeha, napustio je Novi Zagreb /Foto: fibaeurope.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime