One su osvojile sveučilišnu europsku broncu

Druge su bile u Hrvatskoj na Studentskim igrama Hrvatske, iza ženske ekipe Sveučilišta iz Zagreba, a sad su treće u Europi. Tko su cure, zapravo studentice, koje su osvijetlale hrvatski sveučilišni obraz.

Brončanu medalju na 12. europskom sveučilišnom košarkaškom prvenstvu osvojile su: Nataša Šustić, Tea Buzov, Karla Kalajžić, Diana Babić, Ivana Zubak, Anamaria Škaro, Ana Parunov, Ana Modrić, Josipa Zovko, Ivana Kardum, Ivana Domljanović, Dina Šesnić. Trener: Boran Grgin, pomoćnik Gordan Drašinac.

Vidimo, radi se uglavnom o studenticama koje igraju u ženskim košarkaškim klubovima A1 lige Hrvatske, dobro se poznaju, složne su, dobre su kolegice i na koncu i odlične košarkašice što su pokazale na Gripama osvojivši treće mjesto i brončanu medalju bez nekih većih priprema. Čestitamo svima.

Najkorisnijom igračicom turnira proglašena je igračica Bochuma Lea Mersch. U najboljoj petorci ženskog turnira su Jovana Popović (Beograd), Lea Mersch (Bochum), Maria Martinez (Valencia), Brite Thimm (Bochum) i Dina Šesnić (Split).

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime