Održana 1. sjednica Stručnog savjeta za žensku košarku

Stručni savjet Hrvatskog košarkaškog saveza za žensku košarku: Anđa Jelavić, Korana Longin, Danira Nakić Bilić, Sandra Mandir i Željko Ciglar. Nedostaju: Vedrana Grgin-Fonseca i Koraljka Hlede

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas (11. veljače 2016.) održana je I. konstituirajuća sjednica Stručnog savjeta za žensku košarku. Podneseno je nekoliko izvješća i informacija – informacija o Programu aktivnosti ženskih reprezentacija Hrvatske za 2016. godinu,  informacija o održanim kontrolnim treninzima košarkašica 2000., 2001., 2002. i 2003. godišta, informacija o aktualnim pitanjima i zadaćama Stručnog savjeta HKS-a za žensku košarku, potom  izvješće o radu sa ženskom kadetskom reprezentacijom (Slavonski Brod, 2. – 8. siječnja 2016.), izvješće o radu sa ženskom mlađekadetskom reprezentacijom (Požega 2. – 8. siječnja 2016.), izvješće o rezultatu prvog kruga kvalifikacija ženske seniorske reprezentacije protiv Nizozemske i Estonije, a razgovaralo se i o drugim aktualnim pitanjima važnim za hrvatsku žensku košarku i zadaće koje predstoje.

Podsjetimo, 26. siječnja 2016. godine Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza imenovao je Stručni savjet za žensku košarku.

Foto: Stručni savjet za žensku košarku /hks-cbf.hr