Nives Džafić iz Šibenika prešla u ŽKK Split

Košarkašica Šibenika Nives Džafić prelazi u ŽKK Split i u Ligi za ostanak nosit će dres splitskih žutih. To je nakon Josipe Silov, koja je otišla u Ragusu iz Dubrovnika, druga košarkašica koja u zimskom prijelaznom roku napušta Šibenik i odlazi u drugu sredinu.

  • Veselim se dolasku u Split pošto Split jako dobro poznajem, često sam bila tamo i jako mi se sviđa za život. Split ima mladu ekipu ali ambicioznu i mislim da ću se dobro uklopiti. Treninzi su 2 puta dnevno što mi je jako bitno jer sam u Šibeniku tako trenirala i jako mi se svidio taj profesionalan pristup. Individualno se nadam da ću više pokazati sve svoje kvalitete i sve što sam naučila trenirajući kod trenera Stipe Bralića. Nadam se da ćemo ostvariti što bolje rezultate u Ligi za ostanak i da ćemo se nametnuti već u prvoj utakmici koja je po rasporedu 23. siječnja – rekla je Nives Džafić.

Trener Splita Boran Grgin ovaj prelazak komentirao je ovako: “Nives je vrlo zahvalna igračica izraženih radnih navika i siguran sam da će nam puno pomoći u igri. Osim napadačkih sposobnosti posjeduje i za mene još važnije obrambene kvalitete i skok igru s kojom smo se mučili do sada. Nakon prestanka igranja Anamarije Škaro, ekipa je vapila za bar jednom iskusnijom igračicom koja će ostale cure usmjeriti na terenu.”

ŽENSKA KOŠARKA

Foio: Nives Džafić dres šibenskih premijerligašica zamijenila je onim splitskim/Naši Tići