Ne daje se svaki dan 56 koševa na utakmici

Brod na Savi je jučer u Virje otputovao kao autsajder, očekivala se pobjeda Podravki no ukazala se Mihaela i porušila sve rekorde Prve lige. Vjerojatno treba zaviriti debelo u prošlost da se dođe do utakmice u kojoj je jedna igračica postigla 56 poena, ako tako nešto i postoji od samostalnosti Lijepe naše. Dva su produžetka trebala Brodu da konačno slomi Podravac koji nije odustajao, ali nije niti imao rješenja za brodskog Magica!  Uz to što je zabila ukupno 56 poena za istaknuti je da je praktično “sama” odigrala završnicu, posljednjih 13 poena BnS-a zabila je Magic Miha! Skupila je 14 skokova, podjelila 5 asistencija i jednostavno bila – magična! Razlika u odnosu na finale Olimpijade je to da je Magic bio na drugoj strani…

– Odigrali smo utakmicu za povijest! U svlačionici smo imali dogovor da danas dajemo doslovno zadnji atom snage. To se i dogodilo budući smo igrali 2 produžetka. To je nezamisliv umor kakav smo prošle večeras i čestitam mojim curama i trenerima na večerašnjoj utakmici!! Svaka čast od prve do zadnje cure, borba je bila kao nikada do sada! Klupa je bila najbolja do sada i sve to nam je davalo ogromnu energiju!! Jako sam sretna, ali tu nije kraj. Sljedeći vikend očekuje nas tekma koja odlučuje ostajemo li u 1.ligi. Ova pobjeda je bila prvi korak ka tome. Dakle za tjedan dana očekujemo ŽKK Požegu u Brodu. Pozivam sve gledatelje!! Trebamo vas! Još jednom čestitke ekipi jer svi znaju kakav karakter treba imati za odnijeti bodove iz Virja – rekla nam je Mihaela doslovno ne spomenuvši ono što je ona napravila.

Mihaela, 56!??

– Mojih 56 poena je puno, ali sve se to dogodilo iz Teinih blokova i asistencija drugih cura koje su neumorno skupljale skokove u napadu! Zamislite kakva smo ekipa kada nam je najstarija cura 2000. godište, a u petorci 2001. Monika Buconjić, 2002. Edita Poljac, 2003. Nika Kurdija, 2004. Tea Josipović i ja (2000.), a prve izmjene 2004. Klara Rimarčuk, 2004. Magdalena Kavka i 2005. Ana Ilakovac! Dream Team! 

Izvor: sportaalo.hr