Nakon skoro mjesec dana stanke u srijedu se utakmicama desetog kola nastavlja Jadranska liga

Nakon skoro jednomjesečne stanke u srijedu (14. siječnja) i u četvrtak (15. siječnja) utakmicama desetog kola nastavlja se natjecanje u Jadranskoj ligi. Od hrvatskih predstavnika u ligi Trešnjevka je već prethodno odigrala utakmicu protiv Badela 1862 iz Skoplja i zabilježila pobjedu, a Medveščak na Pešćenici dočekuje beogradski Partizan. Pozornost na sebe privlače susreti u skupini A u Veneciji Reyer – Budućnost Volcano i u skupini B derbi u Beogradu između aktualnih prvakinja lige – ekipe Radivoj Korać i jedinog do sada neporaženog tima Athlete Celje.

Medveščak – Partizan (srijeda, 14. siječnja, Peščenica, 18.30)

Braslav Turić, trener Medveščaka: “Partizan je puno bolja ekipa nego što trenutni rezultati u MŽRKL pokazuju. Kod njih je došlo do promjene trenera. Novi trener uvijek ima nove ideje, tako da ćemo igrati protiv tima čiju taktiku ne poznajemo. Nadam se da ćemo se brzo adaptirati i pokazati kvalitetu koju posjedujemo.”

Mladen Manojlović, trener Partizana: “Malo treninga je iza nas, još uvek se upoznajemo i nadam se da se to neće osetiti protiv favorita u ovoj utakmici, ekipe Medveščaka. Potrudićemo se da nase zadatke ispunimo i odigramo dobro.”

O drugim utakmicama u sklopu Jadranske lige možete pročitati ovdje.

Foto: Maricu Gajić i Athlete Celje čeka teško gostovanje u Beogradu / mžrkl.org