Na Baldekinu Final Four za mlađe kadetkinje

Susret četiri najbolje mlađe kadetske ekipe Hrvatske za prvaka Hrvatske, kako je poznato, igrat će se na Baldekinu 1. i 2. lipnja, a HKS je organizaciju Final Foura povjerio ŽKK Vodice. Da podsjetimo, na završnicu su se plasirali i za titulu mlađe kadetskih prvakinja Hrvatske borit će se: Vodice, Brod na Savi, Trešnjevka 2009  i Croatia 2006. Satnica natjecanja Final Foura za mlađe kadetkinje:

Subota, 01.06.2013.godine

 • Vodice – Brod na Savi  (16.30)
 • Trešnjevka 2009 – Croatia 2006 (18.30)

Nedjelja, 02.06.2013. godine

 • utakmica za 3. mjesto (16.30)
 • utakmica za 1. mjesto (18.30)

Foto: Šibenik će ugostiti četiri najbolje mlađe kadetske ekipe Hrvatske

6 KOMENTARI

 1. Evo jedna informacija za kladionice, Brod na Savi znatno oslabljen na Baldekinu. Naime u Nedjelju u Osijeku u natjecanju kad. lige protiv Murse ozljedila se I. Vukojević, uz Lazić najvažnija igračica za BNS, koliko važna govori podatak iz utakmice odigrane dan prije u subotu u istom natjecanju protiv gradskog rivala Broda, gdje je dotična već u prvom poluvremenu postigla 20 poena.
  Dakle BNS nažalost bez šansi u Šibeniku, što naravno ne znači da se misle predati bez borbe.

 2. Velika šteta!Najgore što se može desiti za klub,naravno i pojedinca,je ozlijeda neposredno pred neko važno natjecanje.
  S ovim uzrastom nisam baš na “ti”,ali tokom kadetske završnice s jedne strane čuo sam razmišljanje da je Trešnja prvi favorit…a s druge da su to ipak Vodice.Da ne kažem da me treća strana uvjerava kako nikako nisu bez izgleda protiv Trešnje u polufinalu….
  Pa se sad ti kladi!

 3. Ako su koeficijenti blizu onda se kladi na najviši bar je veći dobitak ako pogodiš 🙂

 4. Vidim ja da ni tebi klada nije strana:-))
  Ja se pak moram pohvaliti da više od 2 mjeseca nisam tamo stupio….
  Ovo ovdje škotsko klađenje bez uloga i dobitaka ne računam….

 5. Ma ja ti se nikad ne kladim, možda u nekoliko navrata u onim početcima dok se u redu stajalo pred kladom…. žena me natjerala, veli mi: zašto ti čitaš one “Sportske” svaki dan, a nikakve koristi od toga, pa sam par puta odigrao zbog mira u kući 🙂 no brzo sam odustao. Tko će po cijeli dan buljiti u teletext i čekati što će zažutiti.

 6. Ti si dobar.Ja sam se naravno po dobrom starom običaju “navukao” pa noćima sanjao txt.A sve za 200-300 kn dobitka.Kreten!Ja i onaj koji je izumio kladu.I internet.I forum na njemu.I pivo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime