Monika Vojvodić na World Top Modelu u Monacu

Monika Vojvodić do sada je osvojila četiri lente na tri različita natjecanja ljepote

Prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019. košarkašica Plamen Požege Monika Vojvodić osvojila je 14. rujna ove godine u Rogoznici. Na tom svojevrsnom spektaklu mode, ljepote, umjetnosti i glazbe ona je stekla pravo da za dva dana (14. prosinca) predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, gdje se već nalazi. Veliko razumijevanje i potporu za ovu akciju ima od svog trenera Vladimira Englmana pa je nekoliko utakmica dobila slobodno kako bi se što uspješnije pripremila za smotru svjetske ljepote u Monte Carlu. Naravno da smo joj u ime našeg portala poželjeli odličan nastup i što bolji uspjeh.

Hvala veliko od srca. Vidjela sam po prošlim iskustvima da je najbolje ići bez očekivanja. Ali, naravno,  spremala sam se maksimalno već mjesec i pol dana. Moji treneri su radili vrhunski sa mnom da budem u fit formi na ovom izboru pa idem se predstaviti u najboljem svjetlu, želim predstaviti našu državu najbolje što znam i umijem pa kako bude.

Monika se košarkom aktivno bavi već 11 godina, a igrala je za nekoliko hrvatskih prvoligaških klubova. Prve košarkaške korake napravila je u ŽKK Jedinstvo u Tuzli, klubu koji je bio i europski prvak.

S njima sam osvojila sve što se moglo osvojiti u mlađim dobnim kategorijama, i to po nekoliko puta, što u BiH, što u regionalnoj WABA ligi – ističe Monika, koja se nakon toga doselila u Zadar i prvu sezonu za ŽKK Zadar igrala finale Prve lige. Njezin put se nastavio u Brodu iz Slavonskog Broda, Dubravi iz Zagreba, ŽKK Split, a trenutno brani boje jedinog slavonskog prvoligaša Plamen Požega iz Požege.

(žk)

Foto: Monika Vojvodić u Monte Carlu/žk