Monika Vojvodić Miss medija

Prošle srijede navečer u hotelu Lone u Rovinju održan je 25. izbor za Kraljicu Hrvatske. To za naš portal i ne bi bilo zanimljivo da na tom svojevrsnom izlogu ljepote nije sudjelovala i jedna košarkašica. To je zadarska maturantica Monika Vojvodić, košarkašica Ženskog košarkaškog kluba Split, jedine do sada neporažene ekipe u Prvoj ženskoj košarkaškoj ligi Hrvatske. Ona se plasirala među pet najljepših djevojaka i osvojila titulu Kraljice medija.

Hvala vam na potpori, kratko je nam kazala Monika. Dijelimo radost s njom i njenim roditeljima, sa suigračicama, ako smo i najmanjim dijelom kao medij zaslužni za to. Možda se jednog dana odvažimo i da organiziramo izbor najljepše košarkašice Hrvatske. Tko zna!

Monika Vojvodić, Kraljica medija ima 18 godina i visoka je 180 cm. Tuzlanka je zadarskih korijena (djed joj je Zadranin). Bila je košarkašica prvoligaških ekipa Broda na Savi, potom zagrebačke Dubrave BLC, a prošlog je ljeta sudjelovala i na izboru Miss Zadarske županije i okitila se sa dvije lente – za prvu pratilju i Miss simpatičnosti. Monika se nakon izbora i jednog novog iskustva vratila košarci i to u žuti dres Splita s kojim juriša na naslov prvakinja Hrvatske. U subotu na Gripama dočekuje upravo ekipu Zadra.

Inače, za Kraljicu Hrvatske izabrana je Ema Gračan, kći bivše Kraljice svijeta Danijele i nogometnog trenera Nenada Gračana, a za njezinu prvu pratilju Sonja Lončar iz Siska.

Foto: Monika Vojvodić kao Kraljica medija i gore u dresu reprezentacije Hrvatske (broj 14) /žk