Medveščak, Trešnjevka 2009, Folka Borovje i Zagreb na SIGET OPENU 2021

Iako je do košarkaškog događanja u Sigetu, a koje smo već najavili na našem portalu, ostalo četrdesetak dana, organizatori su svakim danom sve bliže završnom “izgledu” turnira. Tako je od danas poznato da će na dijelu Siget Opena, na kojem će nastupiti mlade košarkašice rođene 2008. god. i mlađe, sudjelovati četiri zagrebačke ekipe, Medveščak, Trešnjevka 2009, Folka Borovje i Zagreb.

Da podsjetimo, igrat će se u prijepodnevnim satima na dva koša, 4×7 minuta, za razliku od 3 na 3 košarke koju će u popodnevnom i večernjem terminu igrati seniori, po principu polufinala i utakmica za treće i prvo mjesto. Prije utakmica za plasman mlade košarkašice okušat će se u Skills Chalengeu (u slobodnom prijevodu, izvođenju zadanih košarkaških elemenata) gdje će najuspješnija biti nagrađena peharom i poklon karticom Intersporta u vrijednosti 300 kn. Naravno, sve ekipe će primiti i pehar u sjećanje na sudjelovanje na Siget Open 2021. Tu nije kraj s poklonima koje je organizator, zahvaljujući sjajnom odazivu sponzora, odlučio dijeliti svima koji će 12. lipnja nastupiti na prije nekoliko mjeseci obnovljenom sportskom igralištu preko puta Super Andrije. Tako će svi sudionici dobit majicu s logom ovog hvale vrijednog košarkaškog događanja kao i bogate poklon pakete.

Novouređeno igralište u Sigetu na kojem će se održati SIGET OPEN 2021

Ženska košarka nastavit će pratiti pripreme prvog izdanja Siget Opena, naravno i izvještavati s lica mjesta tokom samog turnira.

ŽENSKA KOŠARKA/tb