“Majstorica” između Medveščaka i Rockwool Pule u subotu na Pešćenici u 19.30 sati

Tko će biti drugi finalist prvenstva Hrvatske u košarci za žene saznat ćemo nakon treće utakmice između Medveščaka i Rockwool Pule, koja se igra u subotu na Pešćenici  s početkom u 19 sati i 30 minuta. Radi se o odlučujućoj utakmici jer je dosadašnji omjer polufinalnih utakmica 1:1. Ambicije ne kriju ni jedni ni drugi. Medveščak je favorit na svom parketu, ali želje pulskih košarkašica i njihova trenera Ivana Đukića jest igrati u finalu prvenstva Hrvatske. Nesumnjivo će to biti dobra i zanimljiva utakmica pogotovo stoga jer je ulog velik, a ulog je drugi finalist. Prvi je Novi Zagreb, koji je u dvije utakmice bio bolji od dubrovačke Raguse.

Ivan Đukić, trener Rockwool Pule: “Dolazimo na treću utakmicu u Zagreb neopterećeni rezultatom, ali željni pobjede više nego ičega. Mi nismo nikad dobili Medveščak u Zagrebu i nadamo se da ćemo prekinuti tu tradiciju, jer za sve uvijek postoji prvi put. Medveščaku spremamo iznenađenje.”

Foto: Nina Premasunac (14) i Iva Borović (8), te playevi Medveščaka imat će pune ruke posla u zaustavljanju Lane Pačkovski (zeleni dres) / Snimila: Martina Čubrić