Lijepe vijesti iz Folke Borovje – drugoligaška pobjeda u gostima i završen Božićni turnir

U zadnjem kolu Druge ženske lige A skupine košarkašice Folke su na svoj konto upisale oba boda. Gledatelji su mogli vidjeti izvrsnu utakmicu, punu lijepih poteza, uzbudljivu do krajnosti, žustru i borbenuu. “Hrvatice” su se predstavle sa iskusnom, novom postavom i sa velikom željom za pobjedom nad susjedima sa Borovja. Do zadnje dvije minute su vodile iako se osjećalo da su se “folkice” probudile i opasno prijete da će prelomiti utakmicu. To se dogodilo na radost gostujuće klupe i gledatelja.

Croatia 2006 – Folka Borovje 53:59 (19:13, 14:9, 10:17, 10:20)

  • Croatia 2006: Mešin, Brkljača 4, Jakin 11, Kalinić, Deidda, Kožuljević 10, Divčić 7, Livajušić 13, Leovac, Krajinović, Salopek 7, Čivić 1.
  • Folka Borovje: Avdić, Dumančić 1, Bagarić, Milošević 19, Barić Cvenk 4, Sunjog, Graonić 6, Posavec 13, Šarić 7, Stilinović 9.

I još jedna vijest iz aktivnosti Folke Borovje. Završio je XII. tradicionalni međunarodni Božićni turnir Folka Borovje 2017. U protekla dva dana gledatelji su mogli uživati u utakmicama u tri kategorije i na tri lokacije, a ekipe su bile sa juga, sjevera i središnje Hrvatske uz gošće iz Mađarske. Što reći na kraju, pitaju se organizatori ovog simpatičnog turnira? “Srce nam je puno veselja i radosti! Gosti su uživali! Nikad veći i nikad brojniji turnir. Rezultati su u drugom planu, iako treba reći da je kvaliteta košarke bila najbolja do sada. Hvala svima od srca” – kažu iz Folke Borovje. (J. Grudić)

Foto: Nikad brojniji božićni turnir – sa XII. tradicionalnog turnira Folka Borovje 2017/ J.Grudić