Krenule pripreme za Eurobasket u Francuskoj

Hrvatska seniorska reprezentacija započela je sinoć slavonskobrodsku fazu priprema  za Europsko prvenstvo u Francuskoj, koje će se održati od 15. do 30. lipnja. U Slavoniji u koju rado dolaze radi odličnih uvjeta za rad, kako je istaknuo izbornik Stipe Bralić, pripreme će trajati do 16. svibnja nakon čega će otputovati u Dubrovnik gdje će odraditi drugu fazu. Pripremne utakmice s Nizozemskom odigrat će u Ivanić Gradu 25. i 26. svibnja.

– U Francuskoj očekujemo prolazak u drugi krug natjecanja, a cilj će nam biti osvajanje petog mjesta i plasman na Svjetsko prvenstvo koje se 2014. godine igra u Turskoj – istaknuo je izbornik Bralić.

Izborniku Braliću su se u Slavonski Brod odazvale sve igračice osim Ane Lelas, koja će se naknadno priključiti pripremama. Znači, seniorsku reprezentaciju Hrvatske čine: Anđa Jelavić, Iva Ciglar, Iva Slišković, Antonija Mišura, Kristina Benić, Luca Ivanković, Jelena Ivezić, Emanuela Salopek, Monika Bosilj, Josipa Bura, Marija Režan, Matea Vrdoljak, Davorka Balić i Tea Buzov.

Foto: Luca Ivanković igrat će značajnu ulogu na Eurobasketu 2013. u Francuskoj / Snimio: FIBA Europe

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime