Krenule pripreme mlade reprezentacije Hrvatske

Anet Mrdalj, Anđela Strize, Kristina Ivančević, Petra Rončević, Lorena Molnar, Josipa Silov, Valentina Šimunić, Tonia Uzelac, Matea Tadić, Karla Erjavec, Anđela Katavić, Josipa Pavić, Marija Galić, Marta Galić, Ivana Ujević, Karla Vreš i Matilda Sorić pozvane su na pripreme mlade reprezentacije Hrvatske. One će se pod stručnim nadzorom trenerice Linde Antić Borak i njezine pomoćnice Ive Borović pripremati u Šibeniku za predstojeće prvenstvo Europe koje će se od 7. do 17. srpnja održati u mađarskom Sopronu gdje se u skupini C nalazimo sa Mađarskom, Latvijom i Poljskom. Kondicijski trener je Josip Vučko, a fizioterapeut Marko Janković.

Hrvatska će u Šibeniku odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Nizozemske (16. i 17. lipnja), potom će u Beogradu protiv Srbije odigrati također dvije prijateljske utakmice (29. i 30. lipnja).

Foto: Linda Antić Borak na prošlogodišnjem prvenstvu Europe (U20) kada su u Izraelu u Diviziji B osvojili broncu i prolazak u europsku elitnu A Diviziju. /Snimio: fiba.com