Komletinci prvaci kadetske lige Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu

Mala sredina, a zapaženi rezultati u ženskoj košarci. Mjesto Komletinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Zbog “viših” događanja često zaboravimo posjetiti i takve sredine u kojima se vrijedno radi. Tamo su u siječnju i veljači igrali žensku kadetku ligu u kojoj su nastupali Županja, Slavonac iz Komletinaca, Vinkovci i Borovo Vukovar. Finalni turnir odigran je u Komletincima 3. veljače u sportskoj dvorani OŠ Vladimira Nazora, a u finalu su igrali Žepanja i Slavonac Komletinci. No, prije toga evo rezultata sva tri kola te lige:

  • 1. kolo: Borovo Vukovar – Županja 19:76, Vinkovci – Slavonac (Komletinci) 33:34
  • 2. kolo: Vinkovci Županja 34:50, Slavonac (Komletinci) – Borovo Vukovar 38:31
  • 3. kolo: Slavonac (Komletinci) Županja 47:61, Vinkovci – Borovo Vukovar 52:36

Redoslijed na ljestvici dirigirao je utakmice za treće mjesto i onu finalnu pa su se  u utakmici za treće mjesto sastali trećeplasirani Vinkovci i četveroplasirana ekipa Borovo Vukovar, a finale su igrali prvoplasirana Županja i drugoplasirani Slavonac (Komletinci). Sve utakmice završile su tijesnim rezultatima, utakmice su bile zanimljive, a Slavonac iz Komletinaca iskoristio je prednost domaćeg terena i u teškoj utakmici uspio minimalno pobijediti Županju i osvojiti naslov pobjednika Županijske lige Vukovarsko-srijemske županije. Rezultati finalnog turnira su:

  • Utakmica za treće mjesto: Vinkovci – Borovo Vukovar 57:54
  • Utakmica za prvo mjesto i naslov prvaka: Slavonac (Komletinci) – Županja 40:39

Foto: Slavonac (Komletinci) kadetske prvakinje Županijske kadetske lige Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu – Gornji red: Lucija Jurić, Branko Krekman (trener), Anamarija Škrobo, Marija Idzanović, Maja Mareljić, Mirela Ferbežar, Franjo Mareljić (trener) – Donji red: Nensi Čuturić, Mia Miličević, Karla Cvijanović, Klara Krekman /ksvsz