KK Flumen Sancti Viti potpisao Biancu da Silvu

Nova članica seniorske ekipe FSV-a (KK Flumen Sancti Viti) je Bianca da Silva (24 godine, 190 cm, centar), koja u Rijeku dolazi iz Brazila gdje sada trenutno nema natjecanja.

  • Bianca će nam pomoći – kažu u riječkom ženskom košarkaškom premijerligašu –  u ostvarivanju glavnog cilja u drugom dijelu sezone a to je ostanak u najvišem rangu natjecanja. S obzirom i na određene probleme s ozljedama u zadnje vrijeme, kao i deficit u visini kroz cijelu sezonu, vjerujemo da za našu ekipu biti pravo pojačanje. Bianca je inače i bivša suigračica naše Maire Horford tako da vjerujemo da će i njihova kemija u igri biti plus za našu igru.
U polusezoni je FSV napustila Karin Škapin koja se vratila u Sloveniju gdje nastavlja sa školovanjem, praksom, i igranjem košarke.
  • Klub joj se ovim putem od srca zahvaljuje za sve doprinose na terenu i izvan njega u dvije i pol godine boravka u Rijeci i želimo joj sve najbolje u novim životnim i košarkaškim pričama. Vratila nam se i naša Lorena Leoni, koja je s nama od samih početaka kluba i koja se nakon studiranja i semestra u Osijeku odlučila vratiti doma. Nadamo se uskoro i novim pozitivnim vijestima u kategoriji dolazaka, ali o tome ćemo detaljnije kada, nadamo se, sve bude dovršeno – kažu u FSV-u.

ŽENSKA KOŠARKA

Foto: Bianca da Silva/frkkflumenSanctiViti