Karmen Čičić novo je pojačanje Raguse

Karmen Čičić karijeru ću nastaviti u redovima hrvatskog prvaka – dubrovačke Raguse. Posljednji angažman prije dolaska u Dubrovnik, ova 28-godišnja Osječanka imala je u španjolskom prvoligašu CDB Clarinos, no već početkom predsezonskih priprema doživjela je tešku ozljedu koljena zbog koje je propustila prošlu sezonu.

Iako povratak od ozljede nikad nije jednostavan, svojim kvalitetama i inozemnim iskustvom koje je stekla posljednjih godina igrajući u Njemačkoj (Regensburg Baskets), Italiji (Givova Ladies Free Basketball Scafati, San Salvatore Selargius, Pallacanestro Sanga Milano, Pallacanestro Vigarano) i Turskoj (Elazig BK), zasigurno će donijeti kvalitetu više Ragusi, koja je ponovno pred sebe postavila najviše ciljeve u predstojećoj sezoni, a to su obrana duple krune u Hrvatskoj te što bolji nastup u EuroCupu.

“Vrlo sam uzbuđena dolaskom u predivni Dubrovnik! Nakon dugo vremena vraćam se u Hrvatsku i drago mi je što ću igrati u klubu koji ima velike ambicije i rezultate, te koji zasluženo ima pravo nastupa i na EuroCupu. Jedva čekam zaigrati i mogu reći da imam velika očekivanja i nadam se sjajnoj suradnji.” Izjavila je za klupsku stranicu nakon potpisa Karmen.

Foto: Karmen Čičić u dresu svog nekadašnjeg kluba Pallacanestro Sanga Milano/fotograf Marko Brioschi

Ženska košarka