Karlovac, skupina A: Medveščak u dramatičnoj završnici protiv Karlovca osigurao F4

ŽKK MEDVEŠČAK (juniorke na poluzavršnici u Karlovcu): Stoje sa lijeva na desno: Čić, Uzelac, Franić, Šegota, Vlahović, Tepeš, Trener Alatović. Kleče sa lijeva na desno: Arežina, Petrak, Livajušić, Tićac, Ujević

Nakon današnje dramatične završnice u Karlovcu između domaćih juniorki i juniorki Medveščaka, i pobjede Zagrepčanki, sve je poznato. Na F4, odnosno završnicu prvenstva Hrvatske za juniorke iz Karlovca (Skupina A) plasirale su se ekipe Splita i Medveščaka, a iz Koprivnice (Skupina B) dan prije je bilo poznato da na završni turnir idu Trešnjevka 2009 i Vodice.

Karlovac – Medveščak  65:69

Samo dvije su minute dijelile Karlovčanke da odu na F4. Naime, tada su vodile s osam koševa razlike, ali su do kraja sve to uspjele prokockati. Niz pogrešaka, strah i panika kao posljedice neiskustva, dvije trice Medveščaka i dosta promašenih slobodnih bacanja dovele su do obrata i konačnog rezultata 69:65 za Medveščak. Sve je bilo spremno i na tribinama i na parketu za veliko karlovačko slavlje – ulazak među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj, ali… Suze i očaj u svlačionici zamijenili su radost.

Detaljnije o trećem danu poluzavršnica prvenstva Hrvatske za juniorke i u Karlovcu i u Koprivnici uskoro.

Foto: U posljednji tren uhvatili završnicu prvenstva Hrvatske za juniorke / Kristina Peris