Juniorke odradile svoje europsko prvenstvo u Portugalu, na redu su kadetkinje Hrvatske

I dok će nam se juniorke vratiti iz Portugala i započeti zasluženi odmor, nakon osvojenog osmog mjesta u elitnoj europskoj diviziji, kadetkinje odlaze u Debrecen u Mađarsku gdje će u sklopu skupine B započeti svoje europsko prvenstvo. Ništa lakši posao čeka i naše kadetkinje koje su u doista teškoj skupini s Mađarskom, Španjolskom i Srbijom. Mađarska je domaćin prvenstva i imat će prednost domaćeg terena i naklonost publike, Španjolke su tri godine zaredom kadetske prvakinje Europe, a Srbija, bez obzira što je ove godine povratnik u A Diviziju, tradicionalno neugodan protivnik.

Trener ekipe Dean Nemec i njegova pomoćnica Monika Kovač u Debrecen idu sa ovih dvanaest kadetkinja: Mihaela Lazić (Brod na Savi), Karla Erjavec (Trešnjevka 2009), Valentina Šimunić (Podravac), Josipa Silov (Vodice), Klaudija Dobroslavić (Trešnjevka 2009), Tonia Uzelac (Medveščak), Matea Tadić (Novi Zagreb), Anet Mrdalj (Vodice), Lucija Skorić (Vodice), Diana Grizelj (Novi Zagreb), Karla Vreš (Trešnjevka 2009) i Josipa Pavić (Split).

Raspored utakmica U16 prvenstva Europe za kadetkinje, Divizija A, skupina B:

  • 31.7. Hrvatska – Španjolska (13.45)
  • 01.8. Hrvatska – Mađarska (18.15)
  • 02.8. Hrvatska – Srbija (13.45)

Foto: Kadetkinje Hrvatske snimljene u Požegi nakon prijateljskog susreta sa Slovačkom u Požegi / Snimio: Zvonimir Galovac