Josipa Pavić produžila vjernost Kelternu

 

Iako je sezona tek okončana, aktualni prvak Njemačke Rutronik Stars Keltern ne gubi vrijeme te već slaže roster za sljedeću sezonu. Nakon što su potpise na svoje nove ugovore sa Kelternom prethodno stavile Milica Deura i Sanja Mandić, isto je prije nekoliko dana  učinila i naša Josipa Pavić, koja će tako drugu uzastopnu sezonu ostati dio njemačkog prvoligaša, s kojim će nastaviti ovu do sada uspješnu i trofejnu suradnju.

Pored naslova prvaka Josipa je s Kelternom osvojila  i dva kupa Njemačke – onaj za 2020. i 2021. godinu, a u 24 ligaška nastupa, koliko ih je upisala u sezoni 20/21, prosječno je bilježila učinak od 4.2 poena, 2.7 skokova, 0.4 asistencija i 0.5 oduzetih lopti po susretu. Prije dolaska u redove Kelterna Josipa Pavić na hrvatskim je parketima branila boje ŽKK Splita i ŽKK Trešnjevke 2009

Josipa Pavić: “Mirne glave i sa sigurnošću odlučila sam se na ostanak u Kelternu. Sljedeće sezone čeka nas uz njemačko prvenstveno još i Eurocup. Veselim se novim izazovima i svemu što mi oni donose. Na meni je sada da ovo lito uložim u sebe i u svoje nedostatke kako bih na jesen došla u klub spremna. A sve ostalo kako Bog da.”

ŽENSKA KOŠARKA/Krešimir Dabić

Foto: Josipa Pavić sa medaljom prvakinja Njemačke /rutronikstarskeltern